Min kære datter er omkommet i vandet d. 2. september 2022

Hvordan kan jeg komme over det? Lige nu mister jeg meget af mit hår, jeg har mange hårløse pletter, og disse bliver ved med at blive større.  


Jeg sørger meget, vores kære datter var 23, da hun omkom. Jeg er blevet meget tynd, jeg har ikke lyst til at spise, jeg er begyndt at ryge meget, og det er mest kaffe og vand jeg får til dagligt.  


Hun var vores eneste datter, og var den yngste, og derfor ville jeg så gerne have beholdt hende.  Jeg har det enormt hårdt. 


Svar

Kære dig   


Tusind tak for dit indlæg. Hvor er det virkelig sejt af dig at skrive til brevkassen.   


Sikke en trist historie om din kære datter. Det gør mig rigtig ondt at læse.    


Det lyder til, at dig og din datter har haft et helt særligt bånd når hun var din eneste datter og jeg får et indtryk af, at der har været meget kærlighed imellem jer. Jeg kan godt forstå, at det hele virker uoverskueligt og enormt hårdt. Jeg har ikke selv prøvet at miste et barn, men jeg kender flere, som har været igennem samme oplevelse, som har fortalt, hvor smertefuldt for sindet det er. Når man står i en svær livssituation, kan det være vigtigt at tale med nogen omkring dette.  


 Hvis du bor i Nuuk kan jeg anbefale dig at komme til de caféaftener som vi i Aliasoqatit arrangerer. Der vil der være mulighed for at møde andre mennesker, som også har mistet. Man kan enten bare sidde og lytte, men man må også gerne fortælle om sine egne tanker og oplevelser om at have mistet. Du kan læse mere om dem her: https://aliasoqatit.gl/da/cafeaftner/    


Derudover har Aliasoqatit en chat, hvor man kan skrive sammen med en af de frivillige hver mandag, hvis man har lyst til dette. Det kan man læse mere om på vores hjemmeside her: https://aliasoqatit.gl/aliasuuteqarnermi-tapersersoqatigiinneq/   


Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke. Du er velkommen til at skrive til brevkassen igen.     


De bedste hilsner 


Aliasoqatit