Jeg mistede min mor 10 sept

Min mor døde i en meget stor alder. Og i dag er jeg er meget svag, jeg besøgte hendes storesøster på alderdomshjemmet og troede at det vil lette mig, men det blev endnu værre 😥 jeg ved ikke hvornår jeg kommer over det. Jeg forskrækkede hendes storesøster, men jeg sagde til hende at jeg nok skal komme over det; jeg havde det værre da jeg gik, og da jeg nåede hendes gravsted græd jeg stadigvæk.


Svar

Kære du.


Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er rigtig ked af at høre, at du har mistet din mor.


Det er svært at miste en forælder, også selvom den forælder nåede en høj alder og man fik mange år sammen med dem. Det betyder jo også, at der er mange minder og oplevelser, at se tilbage på.


Det lyder som et hårdt besøg hos din moster på plejehjem. Nogle gange bliver vi overvældet af vores sorg på tidspunkter, hvor vi slet ikke er forberedte på det.


Du skriver, at du ikke ved, hvornår du kommer over det. Når vi taler med mennesker her hos os, som har mistet en de holdt af, så fortæller de, at sorgen ikke er noget, der går over. I stedet er det noget, som man med tiden lære at leve med. Det håber jeg også, sker for dig.


Sorgen kan været et ensomt sted, og det kan være en stor støtte at tale med andre, der har mistet. Derfor er jeg også glad for, at du skrev til os i Aliasoqatit Brevkassen om Sorg. Du altid velkommen til at skrive igen til os.


Eller måske du vil have lyst til at deltage i en cafeaften om sorg fysisk i Nuuk eller online afhængig af, hvor du bor.


Læs mere om Aliasoqatits tilbud her: https://aliasoqatit.gl/da/sorgstoette/ og se listen over kommende cafeaftener her: https://aliasoqatit.gl/da/cafeaftner/


De bedste hilsener


Aliasoqatit