Sorg og jul

Vores caféaften d. 13.12 har temaet Sorgen i Julen

Julen er hjerternes fest – også de tunge hjerter, de triste hjerter og de sørgende hjerter. Når man mister én, man elsker, så kan julen ændre sig enormt meget. Man bliver mindet om dem, der nu ikke længere er til stede til at fejre julen med os. De gamle traditioner fungerer måske ikke mere, savnet vokser og december kan føles svær at komme igennem for mange, der har mistet.

Hvordan giver du dig selv lov til at holde jul, genopfinde traditionerne og hvor finder du juleglæden, når savnet indimellem føles ubærligt?

Kom til Aliasoqatit og mød andre, som har mistet og måske går med nogle af de samme tanker og følelser som dig. Her er der plads til alle – også hvis du ikke er i julestemning eller hvis du bare har brug for at lytte til andres erfaringer.

Hvem er vi?
Frivillige som selv har mistet en nærtstående.

Hvem er du?
Du har mærket sorgen tæt på og måske savner du ord for følelserne og ønsker at dele tanker om den/dem, du har mistet med andre – eller måske har du blot brug at være i et fysisk rum med andre, som ved hvordan det føles at miste.

Hvad skal der ske?
To frivillige deler til at starte med deres fortælling om egne erfaringer med julen efter et tab. Dette kan være til inspiration til den efterfølgende samtale om sorgen i julen med cafeaftenens deltagere.

Hvordan tilmelder du dig?
Du tilmelder dig ved at sende en mail til gronland@sorgcenter.dk med dit navn, samt titlen “Caféaften i Nuuk d. 13. december”.

Det er gratis at deltage.

☞ Sted: Nuukullak 2-002, Nuuk – det er i lokaler hos Kalaallit Meerartaat – Grønlandske Børn

☞ Tid: onsdag 13. december, 2023 kl. 19.00 til 21.00

Arrangør: de frivillige fra Aliasoqatit -”Sammen om Sorg – Sorgstøtte efter dødsfald”. https://aliasoqatit.gl