Min storebror døde

Jeg har pludseligt mistet min storebror, og min kammerat er lige omkommet.


Svar

Kære dig


Tak for at du skriver ind til os. Det gør mig ondt at høre at du har mistet både din storebror og din kammerat. Det lyder meget voldsomt. Vi vil meget gerne høre lidt mere om hvad der er sket.


Jeg kunne tænke mig at høre lidt mere om hvordan din storebror er død, hvornår du har mistet ham, hvor gammel du er og om hvordan du har det. Måske er der også noget du spekulerer over og kunne tænke dig at høre andres erfaring i forhold til?


Jeg vil også gerne høre lidt mere om hvordan din kammerat er omkommet, hvornår det er sket, hvordan var Jeres forhold, og hvordan har det påvirket dig at han er død?


I Aliasoqatit er alle frivillige på baggrund af personlige erfaringer med at have mistet en eller flere nærtstående.  Som frivillig bruger man sin personlige erfaring med tab og sorg til at møde andre som kommer i en lignende situation. Hvis du skriver et lidt længere indlæg, er det lettere for os at give dig en brugbar respons. Vi er mange som har prøvet at miste på forskellig vis, og der er altid nogen som kan genkende sig selv i noget af det som andre har oplevet.


Vi er her netop fordi vi gerne vil dele og lytte så ingen skal være alene i sorgen. Derfor håber jeg også at du har mod på at skrive igen, og fortælle lidt mere


De bedste hilsner og tanker


Aliasoqatit