Sorg og venner

Sorg & Venner ❤️ 

Deltag i årets første online caféaften afholdt af de frivillige i Aliasoqatit. Aftenen er for dig, der har mistet en nærtstående ved sygdom, selvmord, ulykke, misbrug eller på anden vis.  

Sted: Online: log på med link: https://link.sorgcenter.dk/aliasoqatit-cafeaften 
Tid: Onsdag 17. januar 2024 kl. 19.00 til 21.00.  

Med online caféer ønsker vi at give mulighed for, at efterladte unge, voksne og ældre fra hele Grønland, kan mødes, lytte til og dele erfaringer med hinanden.  

Temaet for denne caféaften er ”Sorg og Venner”, fordi mange efterladte oplever, at det er svært at tale med deres venner, når de mister. Vennerne oplever også det er svært, for de er ofte bekymrede for at sige noget forkert eller gøre den efterladte mere ked af det.  

Vores frivillige, som selv har mistet, deler af deres erfaringer med venskaber, når man er i sorg. Bagefter er der mulighed for at snakke med de frivillige og andre, der har mistet.  

Log på og lad os mødes i det virtuelle rum! – Link kommer!

Arrangør: Aliasoqatit, ”Sammen om Sorg – Sorgstøtte efter dødsfald”  

www.aliasoqatit.gl  

kontakt: gronland@sorgcenter.dk   

———————————————-

HAR DU BRUG FOR HJÆLP NU?  

KONTAKT TUSAANNGA 801180  

Hvis du er ked af det, hvis du har problemer, eller bare brug for en at tale med? Så kan du ringe til Tusaannga 801180 eller SMS’e til 1899. Her kan du tale med eller skrive sammen med en professionel rådgiver.